Odmiany polszczyzny w szkole. Red. Helena Synowiec przy współudziale Marty Kubarek. Katowice 2013 [recenzja] - Kita, Małgorzata (Z Teorii i Praktyki Dydaktycznej Języka Polskiego, 2014)
Odmiany polszczyzny w szkole. Red. Helena Synowiec przy współudziale Marty Kubarek. Katowice 2013 [recenzja]