Praktyczna stylistyka nie tylko dla polonistów. - Warszawa, 2003 [recenzja] - Synowiec, Helena (Z Teorii i Praktyki Dydaktycznej Języka Polskiego, 2005)
Praktyczna stylistyka nie tylko dla polonistów. - Warszawa, 2003 [recenzja]