Anna Pilch: Formy wyobraźni. Poeci współcześni przed obrazami wielkich mistrzów . Kraków 2010 [recenzja] - Ogłoza, Ewa (Z Teorii i Praktyki Dydaktycznej Języka Polskiego, 2012)
Anna Pilch: Formy wyobraźni. Poeci współcześni przed obrazami wielkich mistrzów . Kraków 2010 [recenzja]