Leszek Tymiakin: Aktywizowanie odbiorcy a gatunki mowy. Wiedza i umiejętności uczniów. Lublin 2012 [recenzja] - Ogłoza, Ewa (Z Teorii i Praktyki Dydaktycznej Języka Polskiego, 2013)
Leszek Tymiakin: Aktywizowanie odbiorcy a gatunki mowy. Wiedza i umiejętności uczniów. Lublin 2012 [recenzja]