Krystyna Zabawa: Rozpoczęta opowieść. Polska literatura dziecięca po 1989 roku wobec kultury współczesnej. Kraków 2013 [recenzja] - Ogłoza, Ewa (Z Teorii i Praktyki Dydaktycznej Języka Polskiego, 2014)
Krystyna Zabawa: Rozpoczęta opowieść. Polska literatura dziecięca po 1989 roku wobec kultury współczesnej. Kraków 2013 [recenzja]