„Musimy mieć na względzie przyszłe pokolenia i zwierzęta nie-ludzkie”. Wywiad z Peterem Singerem, australijskim filozofem, słynnym na świecie etykiem i orędownikiem praw zwierząt - Kozhevnikova, Magdalena; Singer, Peter (Zoophilologica. Polish Journal of Animal Studies, 2022)
Wywiad z Peterem Singerem, australijskim filozofem, światowej sławy etykiem zwierząt