Kilka refleksji o polowaniu na marginesie książki Doroty Rancew-Sikory: Sens polowania. Współczesne znaczenia tradycyjnych praktyk na przykładzie analizy dyskursu łowieckiego - Muniowski, Łukasz (Zoophilologica. Polish Journal of Animal Studies, 2018)
Łukasz Muniowski's review of Sens polowania. Współczesne znaczenia tradycyjnych praktyk na przykładzie analizy dyskursu łowieckiego by Dorota Rancew-Sikora. The book was published by Wydawnictwo naukowe Scholar, Warszawa, in 2009.