Tomasz Gałkowski CP, Ogólne zasady prawa w prawie kanonicznym [General Principles of Law in the Canon Law] Warszawa: Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego, 2020, 221 pp. - Pastwa, Andrzej (Philosophy and Canon Law, 2021)
Tomasz Gałkowski CP, Ogólne zasady prawa w prawie kanonicznym [General Principles of Law in the Canon Law] Warszawa: Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego, 2020, 221 pp.