Sprawozdanie z Young Scholars’ Conference of The European Society for Catholic Theology zatytułowanej The Vision of Europe oraz spotkania Curatorium Europejskiego Stowarzyszenia Teologii Katolickiej (Veszprém, 16–18 lutego 2023) - Surmiak, Wojciech Tadeusz (Śląskie Studia Historyczno-Teologiczne, 2024)
Brak