Z prac nad rewizją Kodeksu Prawa Kanonicznego - Bista, Stanisław (Śląskie Studia Historyczno-Teologiczne, 1970)
Brevis haec elucubratio in tres partes dividitur, videlicet: I. Introductio II. Problemata cardinalia ad revisionem Codicis Iuris Canonici pertinentia 1. Principia quae Codicis Iuris Canonici recognitionem dirigant 2. Definitio provoriae ordinationis systematicae novi Codicis 3. Codex Fundamentalis ius consititivum Ecclesiae continens III. Conclusio.