Paweł Zimniak: Histori(a)e z oddali. Polskie subiektywizacje I wojny światowej. Zielona Góra: Wydawnictwo Uniwersytetu Zielonogórskiego, 2018: 121 s. - Dampc-Jarosz, Renata (Wortfolge. Szyk Słów, 2020)
[Recenzja]