Opublikowane: 2014-02-20

Dziedzictwo kulinarne w kontekście europejskiego ruchu turystycznego

Dorota Świtała-Trybek

Abstrakt

Traditional cuisine is very important for tourism. It influences the attractiveness of particular countries, regions, places; it enables their economic development. The reference to the cultural heritage has many various forms (routes, festivals, competitions, culinary workshops). On the map of Europe there are „old” culinary routes, with their long history; they are recognisable and described in guide books. There are also new ones, a product of the activity of local communities, the implementation of EU programmes etc.

Pobierz pliki

Zasady cytowania

Świtała-Trybek, D. (2014). Dziedzictwo kulinarne w kontekście europejskiego ruchu turystycznego. Studia Etnologiczne I Antropologiczne, 14, 28–48. Pobrano z https://journals.us.edu.pl/index.php/SEIA/article/view/9293

Tom 14 (2014)
Opublikowane: 2014-01-05


ISSN: 1506-5790
eISSN: 2353-9860
Ikona DOI 10.31261/SEIA

Wydawca
Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiego | University of Silesia Press

Ta strona używa pliki cookie dla prawidłowego działania, aby korzystać w pełni z portalu należy zaakceptować pliki cookie.