Opublikowane: 2002-01-01

Posmak niedosytu. Kultura jedzenia, jedzenie kultury

Rafał Borysławski

Website: http://www.ikila.us.edu.pl/index.php/pracownicy/item/485-rafal-boryslawski

Abstrakt

Rafał Borysławski's review of "Eating Culture" edited by Ron Scapp and Brian Seitz (1998)

Pobierz pliki

Zasady cytowania

Borysławski, R. (2002). Posmak niedosytu. Kultura jedzenia, jedzenie kultury. Er(r)go. Teoria - Literatura - Kultura, (4). Pobrano z https://journals.us.edu.pl/index.php/ERRGO/article/view/2116

ER(R)GO nr 4 (1/2002) - kultura kulinariów/kulinaria kultury

Nr 4 (2002)
Opublikowane:


ISSN: 1508-6305
eISSN: 2544-3186
Ikona DOI 10.31261/errgo

Wydawca
University of Silesia Press | Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiego i Wydawnictwo Naukowe "Śląsk"

Ta strona używa pliki cookie dla prawidłowego działania, aby korzystać w pełni z portalu należy zaakceptować pliki cookie.